Dežurna pogrebna služba
0-24 sata

+385 (0)98 337-339

Prodaja grobnih mjesta

+385 (0)99 5891-800
uprava@cempresi.hr

Poslovnica za ugovaranje
sahrane i narudžbu vijenaca

+385 (0)98 983-2997
poslovnica@cempresi.hr

Usluge i oprema


Usluge

Kompletna usluga pri organiziranju pogreba


Čempresi d.o.o. su gradsko trgovačko društvo za održavanje groblja i pogrebne poslove, sa sjedištem u Šibeniku, Kvanj br. 1., s tradicijom i uspješnim poslovanjem preko 64 godine. Tvrtka Čempresi d.o.o. pod svojim upravljanjem čišćenja i održavanja ima 6.gradskih groblja: Kvanj, Raskrižje, sv.Petar, sv.Ana, sv.Spas, sv.Nedjeljica. Što obuhvaća održavanje zelenih površina, prilaznih staza, puteva, zgrada te instalacija na grobljima.

img

 

Poduzeće ČEMPRESI d.o.o. nudi vam mogućnost nabave kompletne pogrebne opreme uz pristupačne cijene i povoljne uvjete plaćanja te sve usluge koje prate organizaciju pogreba.

Posebno izdvajamo:

  • organizaciju ukopa i veliki izbor lijesova dekoracije
  • prijevoz pokojnika u tuzemstvu i inozemstvu
  • osmrtnice oglasi u tisku
  • vijenci i razni aranžmani od svježeg cvijeća
  •  limena glazba
  • veliki izbor ukrasnih vaza, svijeća
  • prodaju grobnica na gradskom groblju Kvanj

Oprema

Dežurna služba - 24 sata


Poduzeće Čempresi koje obavlja kompletnu uslugu pri organiziranju pogreba iz svoje bogate opreme može vam ponuditi; prijevoz pokojnika u specijalnim vozilima, veliki izbor visokokvalitetnih lijesova od različitih materijala i različitih stilova za što dostojanstveniji ispraćaj na počinak vaših najmilijih. Naše poduzeće brine se i za uređenje i za ukrašavanje grobova te vam stoga možemo ponuditi razne vaze, kamene, mramorne, nadgrobne spomenike i ploče.

Za sve detaljnije informacije slobodno nam se obratite na naše telefone, stojimo vam na usluzi sa našom dežurnom službom tijekom 24 sata.


img